maandag 5 september 2011

Bijna vakantie (Elli)

Sinds we hebben beslist te trouwen hebben we het razend druk gehad.  We hebben in sneltempo een aantal zalen bezocht, met traiteurs gesproken en een dj gezocht.  Intussen zijn we al 2 maand verder, de zaal, traiteur en dj ligt vast.  Dan kunnen we nu even genieten van een welverdiende vakantie.
De meisjes hebben intussen al de helft van de vakantie achter de rug. Jorunn is met de demogroep een week naar World Gymnaestrada in Lausanne geweest. Ze is doodmoe maar oh zo gelukkig teruggekomen. Ze heeft er de ervaring van haar leven achter de rug!


Marit is in die week bij Moeke op bezoek geweest en had op voorhand haar eisen duidelijk gesteld: ze moest en zou elke dag naar huis komen slapen.  Maar als puntje bij paaltje komt hebben we haar de hele week niet meer gezien, want het was eigenlijk toch wel leuk om alle aandacht van Moeke voor haar alleen te hebben zo zonder de grote zus! Bovendien is ze er 2 keer mogen gaan ponyrijden en heeft ze Moeke zo ver gekregen dat deze voor volgend jaar gaat proberen een hele week ponyrijden vast te leggen in de vakantie.

Vandaag zijn ze voor de laatste keer deze vakantie zonder ons vertrokken, deze keer een paar dagen naar zee, waar er ook weer vanalles op de planning staat met de meter van Jorunn: de zandsculpturen, Plopsaland, op het strand gaan spelen, noem maar op, met het zonnetje erbij kan het niet meer stuk!
En dan nu voor ons nog een aantal dagen werken en dan trekken we met ons gezin nog 3 weken naar het zuiden van Frankrijk. Het moeilijkste moment wordt nog onze poes naar het kattenhotel brengen, maar ik denk dat we Mechelen nog niet uit zullen zijn als ze dat verdriet alweer te boven zullen zijn!

Wat is het toch heerlijk die kindertijd!

0 reacties:

Een reactie posten

Thema's

Over ons

Deze ouderblog is een initiatief van Mammacafé - Reddie Teddy.

- Elli (37) en haar vriend Fritz (39) hebben 2 dochters, Jorunn (8) en Marit (5). Elli heeft het druk, met een fulltime job en een gezin met 2 turnende kinderen. Ze probeert nog ergens tijd te vinden om zelf te sporten.

- Tom is 28 en vertelt over papa worden, de zwangerschaps-kwaaltjes van zijn vriendin en het afscheid van het vrije mannenleven. Babytalk door een man dus!

- Margot (27) is in verwachting van haar eerste kindje. Margot schrijft over ‘wauw, ik ben zwanger!’, de vele ups en de talrijke downs voor de bevalling.

- Geert (44) is getrouwd met Hilde (42) en papa van Jana. Geert heeft een fulltime job in Brussel, werkt freelance als reporter-journalist en runt een evenementenbureau. Dankzij een goed time management kan hij daarnaast gelukkig nog tijd vrijmaken voor zijn gezin.

- Mieke (31) heeft 2 kinderen en schrijft ontzettend graag over hun kunsten, ontdekkingen, grote en kleine verdrietjes. Ze hoopt daarmee een dagboek aan te leggen voor hen later.

- Marga (35) besloot na een heleboel verlofstelsels en 4 kinderen haar carrière vaarwel te zeggen en te kiezen voor het thuisblijfmoederschap.

Opvoeding van baby tot tiener

Mammacafé blog. Mogelijk gemaakt door Blogger.